Pred barom v Giraltovciach sa v noci strieľalo, obeť zomrela v nemocnici

16.09.2007 Svidník

Giraltovce/Prešov 16. septembra (TASR) - Pred jedným z barov v Giraltovciach v okrese Svidník sa dnes v noci strieľalo. O život prišiel 21-ročný Matúš z Giraltoviec, ktorý podľahol strelnému poraneniu v prešovskej nemocnici ...
Streľbe predchádzali slovné roztržky medzi trojicou Košičanov, z ktorých najstarší má 25 rokov, a miestnym mladíkom. Hádka pokračovala aj po tom, ako všetci vyšli z baru na blízke parkovisko, a vyústila do streľby. Jeden z podozrivých Košičanov zasiahol mladíka z Giraltoviec do brucha. Zraneného previezli do nemocnice v Prešove, kde dve hodiny po polnoci strelnému poraneniu podľahol.
Polícia začala ihneď pátrať po osobnom aute Hyundai cupe a trojici podozrivých Košičanov, z ktorých najmladší má iba 16 rokov. Auto zadržali po polnoci pri prešovskom letisku. Policajti v ňom našli aj zbrane, dve pištole a jednu repliku.
Podozrivých zadržali a umiestnili do cely policajného zadržania v Prešove. Prípad vyšetrujú policajti z Krajského riaditeľstva Úradu justičnej a kriminálnej polície v Prešove, informoval TASR zástupca krajskej policajnej hovorkyne Daniel Džobaník.
 

Vyberte región

mark